LiQ-strawberry-LR

© Foodpics.be

Foodstyling

Ik zorg ervoor dat je product smaakvol in beeld wordt gebracht. Met de juiste achtergrond en setting creëer ik een resultaat om van te watertanden.

Ik laat graag op allerlei gerechten en producten mijn creativiteit los, maar specialiseer mij voornamelijk in de dessert- en bakwereld waar ook mijn passie ligt. Mijn gedrevenheid en oog voor detail zijn de ideale ingrediënten om alles tot een mooi einde te brengen.

De gestylede beelden kunnen gebruikt worden op je sociale media, website, folders, verpakking alsook voor magazines, kookboeken,… Indien gewenst combineer ik styling met fotografie en/of receptontwikkeling.

Receptontwikkeling

Wil je je product in de kijker zetten, maar weet je niet hoe je dit best combineert met andere ingrediënten? Of wil je rond een bepaald thema werken?

Ik creëer een recept dat voldoet aan jullie noden en vooral ook aan deze van jullie klanten. Ook om een bestaand recept in een nieuw jasje te steken kunnen jullie bij mij terecht.

Uiteraard test ik deze uit tot alles helemaal goed zit. Zo kunnen jullie en/of de klanten meteen aan de slag.

Mosselen_folder_1

© BOA

LALORRAINE17062021 V2

© Douglas Moors

Food photography

Inspireren doe je tegenwoordig met beelden. En de kwaliteit van de beelden die je gebruikt, straalt af op jouw product. Je webshop, blog, sociale media of boeken zijn vandaag wat ooit de winkeletalage was. Til dus je producten naar een hoger niveau met echt goede foto’ s.

Ik probeer zoveel mogelijk samen te werken met gespecialiseerde fotografen en filmmakers. Zo kan ik mij volledig focussen op de styling en zo de realisatie van de perfecte foto of video. Ik geloof sterk in het teamwerk om samen een nog beter eindresultaat te creëren.

Neem contact op! We bespreken jouw noden en zoeken samen naar de optimale aanpak.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.