Privacyverklaring

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 28 mei 2020.

Op deze pagina willen we transparante en duidelijke informatie geven over welke gegevens we verzamelen en hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om je privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Alle gegevens verzamelen en verwerken we binnen België en worden dus volgens de Europese privacynormen beschermd.

Deze verklaring is uitsluitend van toepassing op deze website, www.thebakingfoodstylist.com. Je dient zich ervan bewust te zijn dat The Baking Foodstylist niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen.

 

Verwerkingsverantwoordelijke

De gegevens worden verwerkt door Anja Spriet, The Baking Foodstylist
The Baking Foodstylist valt onder STARTPUNT CVBA-SO gelegen te 9050 Gentbrugge, Kerkstraat 108 met als ondernemingsnummer: 0479.058.749.

Telefonisch te bereiken op +32 (0) 496/61 20 22
E-mail via anja@thebakingfoodstylist.com

 

Deze gegevens verzamelen we over u

  • GOOGLE ANALYTICS

    Aan onze website is Google Analytics gekoppeld. We gebruiken Google Analytics om een aantal statistieken te verzamelen. Die statistieken zijn anoniem en geven ons meer info over o.a. de browser die je gebruikt, het IP-adres, het besturingssysteem van je computer, het al dan niet mobiel gebruik, de manier waarop je op onze website bent terecht gekomen. We gebruiken Google Analytics om je surfgedrag te analyseren. We gebruiken deze info enkel om onze website te optimaliseren en het gebruiksgemak voor onze gebruikers te vergroten.
    De statistieken zijn volledig anoniem, dus je hoeft niets te vrezen. Google Analytics beveiligt jouw data, maakt deel uit van een gecertificeerd EU-U.S. Privacy Shield Framework en respecteert dus je privacy. Meer informatie hierover kan je vinden in de privacy policy van Google Analytics.

  • CONTACTGEGEVENS

Als je klant bij ons bent, slaan we ook je contact- en facturatiegegevens op. Die gegevens zijn nodig om de samenwerking vlot te laten verlopen. Als je contact opneemt via e-mail, slaan we je mailadres in ons emailprogramma op. Dit laat ons toe om later beter contact met je op te nemen.

 

Doeleinden van de verwerking

Wij verzamelen je persoonsgegevens voor volgende concrete doelen: om de aanvraag naar onze producten en/of diensten correct te kunnen behandelen, om onze communicatie en facturatie naar je toe correct te kunnen uitvoeren en om te voldoen aan bepaalde wettelijke verplichtingen. Wij moeten in het kader van algemene fiscale en boekhoudkundige regels verplicht bepaalde van je persoonsgegevens bewaren.

 

Doorgifte van gegevens

Wij gebruiken je gegevens enkel voor intern gebruik. Wij delen je gegevens dus niet met derden voor commerciële doeleinden.

 

Hoe lang houden wij je gegevens bij?

Wij bewaren je persoonsgegevens slechts gedurende de periode die noodzakelijk is voor het vervullen van de hierboven beschreven doelen. 
Google Analytics – 14 maanden

 

Rechten met betrekking tot de verwerking van je gegevens

Elke persoon beschikt over het recht om zijn om haar gegevens die wij verzamelen in te kijken. Deze gegevens kunnen desgewenst ook aangepast of verwijderd worden. Om een van deze te doen, volstaat het om telefonisch of schriftelijk contact op te nemen met ons.

 

Klachten

Mocht je een klacht hebben over de verwerking van je persoonsgegevens dan vragen wij hierover direct contact op te nemen met ons.

Mocht je hierna alsnog een klacht hebben over de verwerking van je persoonsgegevens kan je je wenden tot de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.